Ondersteuning

Inleiding

RAE Systems biedt training van wereldklasse die u helpt zo effectief mogelijk te zijn door uw capaciteiten te verbeteren aan de hand van klassikale praktijkervaring. We bieden training voor professionals met betrekking tot het gebruik, onderhoud en de verkoop van producten van RAE Systems voor toepassingen op het gebied van olie en gas, HazMat, industriële veiligheid, burgerbescherming en milieu.

Onze door instructeurs geleide cursussen worden gegeven in ons hoofdkantoor in San José, Californië (VS), en op andere locaties in de Verenigde Staten en Canada. De klassen worden klein gehouden voor maximale impact en interactie tussen de instructeur en deelnemers. Onze cursussen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in het gebruik en onderhoud van apparatuur van RAE Systems. De training van RAE Systems is zo samengesteld dat het precies levert wat u nodig hebt. Van de grondbeginselen tot geavanceerde technieken, we behandelen het allemaal.

Klik hieronder om de details te zien van de cursussen die RAE Systems biedt:

(Details van specifieke beschikbare cursussen zijn tevens toegankelijk via de links in de tabel rechts.)

Onze aanpak

De cursussen van RAE Systems, Inc. zijn uiterst participatieve workshops. Naast het leren van theorie in de praktijk oefenen deelnemers het installeren, kalibreren, testen en programmeren van apparatuur.

Apparatuur

RAE Systems biedt alle apparatuur van RAE Systems (meestal één per persoon), kalibratie- en testgassen, regelaars, projectieapparatuur en PC's, die nodig zijn conform de cursusomschrijving en het onderwerp.

Klasgrootte

Omdat onze cursussen zeer praktijkgericht en interactief zijn, is de grootte van de klas normaal gesproken beperkt tot 12 deelnemers.

Tijd

Voor alle cursussen begint de les om 8:30 uur en eindigt deze om 5:00 uur.

Draag

Gemakkelijke kleding. Certificatiecursussen voor gevorderde gebruikers omvatten vaak praktijkoefeningen in de buitenlucht; deelnemers moeten dus rekening houden met het weer.

Betaling

Betaling dient 14 dagen vóór aanvang van de cursus in eenmaal te geschieden. Visa en MasterCard worden geaccepteerd. In enkele gevallen worden kooporders (purchase orders) geaccepteerd. Doe navraag bij de afdeling Debiteuren van RAE Systems voordat u een cursus reserveert met een Purchase Order (408-952-8200).

Annuleringsbeleid

Als gevolg van de eisen van het programma en de hoeveelheid voorbereiding die daarmee gemoeid is, is voor annuleringen binnen 2 weken vóór de cursus een onkostenvergoeding ter hoogte van de helft van het totale cursusbedrag verschuldigd.

Voltooiingscertificaat

Onze klanten vinden meer en meer dat ze een "bewijs van competentie" moeten documenteren. Het succesvol afronden van een examen aan het einde van elke cursus geeft de deelnemer recht op een certificaat ("Certificate of Completion") dat twee jaar geldig en is en waarmee wordt voldaan aan deze eis. RAE Systems bewaart ook een bestand in het archief, in het geval verificatie van een derde nodig is.

Permanente educatie professionele certificatie

Cursussen van RAE Systems met het PCCE-merk (PCCE) zijn geschikt voor permanente educatie voor professionele certificatie zoals volgt:

  • Gecertificeerde industriële hygiënisten: Met deze cursussen zijn CM-punten ("Certification Maintenance", certificatieonderhoud) te behalen voor CIH's die deelnemen. CIH's kunnen per cursus 1,0 CM-punten verdienen.
  • Gecertificeerde veiligheidsprofessionals (CSP's): Met deze cursussen zijn COC-punten ("Continuance of Certification", certificaatverlenging) te behalen voor CSP's die deelnemen. CSP's kunnen per cursus 0,66 COC-punten verdienen.
  • Deskundigen op het gebied van arbeidsveiligheid en -gezondheid en deskundigen op het gebied van veiligheid en gezondheid in het bouwbedrijf: Met deze cursussen zijn CM-punten ("Certification Maintenance", certificatieonderhoud) te behalen voor deskundigen op het gebied van arbeidsveiligheid en -gezondheid (OHST's) en deskundigen op het gebied van veiligheid en gezondheid in het bouwbedrijf (CHST's). OHST's en CHST's kunnen per cursus 0,66 CM-punten verdienen.

Productregistratie

Door uw product van RAE Systems te registreren, kunt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe upgrades of productuitbreidingen of van cursussen in uw regio en kunt u profiteren van speciale aanbiedingen uit onze online winkel met toebehoren en verbruiksproducten.

MEER INFORMATIE >

Onderhoudsprogramma's

Hier vindt u informatie over het servicebeleid van RAE Systems, over eigendomskosten en reparaties voor een vaste prijs.

MEER INFORMATIE >

Erkende onderhoudscentra

Onderhoud van producten van RAE Systems is mogelijk via RAE Systems zelf of via ons wereldwijde netwerk van erkende distributeurs en servicepartners.

MEER INFORMATIE >

Standaardgarantie

RAE Systems, Inc. garandeert dat producten die zijn vervaardigd en verkocht door RAE Systems vrij zijn van materiaal- en uitvoeringsdefecten.

MEER INFORMATIE >

Reserveonderdelen

RAE Systems biedt originele reserveonderdelen voor al haar producten. Reserveonderdelen en deskundige service zijn beschikbaar bij de meeste distributeurs van RAE Systems.

MEER INFORMATIE >

Verklarende woordenlijst

Verklarende woordenlijst voor toepassingen en technische specificaties van RAE Systems.

MEER INFORMATIE >

Opmerkingen bij het gebruik

De opmerkingen bij gebruik van RAE Systems zijn referentiedocumenten die zijn samengesteld door onze wetenschappers en technische ingenieurs als hulpmiddel voor het efficiënt gebruiken van instrumenten van RAE Systems en als gedetailleerde omschrijving van de verschillende toepassingen waarbij deze producten worden gebruikt.

MEER INFORMATIE >

Technische opmerkingen

De technische specificaties van RAE Systems zijn referentiedocumenten die zijn samengesteld door onze wetenschappers en technische ingenieurs als hulpmiddel voor het efficiënt gebruiken van instrumenten van RAE Systems en als gedetailleerde omschrijving van de verschillende toepassingen waarbij deze producten worden gebruikt.

MEER INFORMATIE >

MSDS

Download RAE Systems veiligheidsinformatiebladen.

MEER INFORMATIE >

Productinformatiebladen

Download RAE Systems productspecificaties en informatiebladen.

MEER INFORMATIE >

Producthandleidingen

Download RAE Systems producthandleidingen.

MEER INFORMATIE >

Software

Hieronder vindt u updates en downloads voor software van RAE Systems, inclusief patches en onderhoudsversies.

MEER INFORMATIE >

Firmware

Hieronder vindt u updates en downloads voor hardware van RAE Systems, inclusief patches en onderhoudsversies.

MEER INFORMATIE >

Kwaliteitscertificaten

Download RAE Systems kwaliteitscertificaten

MEER INFORMATIE >