Gasdetectie in toepassingen gericht op Nationale Veiligheid

RAE Systems biedt een breed assortiment gasdetectie-instrumenten voor de bescherming van personen en locaties, bedoeld voor nationale veiligheid en militaire toepassingen. Deze producten zijn ideaal voor continue detectie van onzichtbare dreigingen, zoals straling en toxische en brandbare gassen in besloten ruimtes; van het betreden van vleugeltanks tot meer gecompliceerdere draadloze systemen voor het beschermen van openbare evenementen.

De MultiRAE Plus is het instrument naar keuze voor vlucht- en vleugeltankonderhoud, waarbij vliegtuigbrandstof zowel een toxische als een brandbare bedreiging vormt. De AreaRAE is de eerste keus geweest voor een draadloos bewakingssysteem bij vele belangrijke openbare evenementen, waaronder de Superbowl, MLB World Series, NASCAR Racing en NBA wedstrijden. Onze producten zijn over de hele wereld door speciale troepen ingezet.

Instrumenten van RAE Systems worden momenteel in de VS gebruikt door de luchtmacht, de marine, speciale CBRNE-teams van de Nationale Garde, het Bureau voor Milieubescherming, de postale inspectiedienst, de FBI, het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding.

Productgebruik

Op de broekriem gedragen

RAE Systems ontwerpt producten die aan een riem kunnen worden vastgeklikt, voor meer gebruiksgemak. Deze producten omvatten pomp- en diffusiemodellen van de 1-6 gevarenmonitoren.

MultiRAE Pro Wireless Portable Multi-Threat Monitor

MultiRAE Pro

Draagbare, draadloze multigevarendetector voor straling en chemische detectie
multirae-gas-monitoring

MultiRAE

Draagbare, draadloze zes-gassenmonitor met geavanceerd VOC-detectievermogen
GammaRAE II R

GammaRAE II R

Gammastralingsdetector en dosimeter in één
MultiRAE Family Portable Multi-Threat Monitors

De MultiRAE-familie

Draadloze draagbare multigevarendetectors

Handbediend

Deze handbediende instrumenten zijn ideaal voor allerlei toepassingen, van controle vooraf van besloten ruimtes tijdens onderhoud aan raffinaderijen en fabrieken, tot aan respons op gevaarlijke stoffen, respons op verontreiniging op zee en downstream-bewaking van raffinaderijen. Ze bevatten lekzoekers voor methaan, gifgas en VOC's.

AutoRAE 2 – Automatic Test and Calibration System

AutoRAE 2

Automatisch test- en kalibratiesysteem
RAELink3 Mesh - Portable Wireless Modem with GPS

RAELink3 Mesh

Draagbare draadloze modem met GPS
raelink3-gas-monitoring

RAELink3

Draadloze transmissiesystemen met geïntegreerde GPS
MiniRAE 3000 Gas Monitoring for VOC

MiniRAE 3000

Geavanceerde, handbediende VOC-monitor

Tijdelijke perimeter

Tijdelijke perimetermonitoren zijn ontworpen voor gebruik in situaties waarin het voor de klant gunstig is de detector op een centrale plek te installeren. De producten omvatten 1-6 gasdetectoren en apparaten voor gebiedsbewaking.

arearae-steel-gas-sensors

AreaRAE Steel

Robuuste draadloze multigasmonitor
rdk-system-package-gas-monitor

RDK System-pakket

AreaRAE snel inzetbaar pakket