Bedrijf

Over RAE Systems

RAE Systems is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van snel inzetbare aangesloten, intelligente gasdetectiesystemen die het mogelijk maken om directe bedreigingen voor de veiligheid en betrouwbaarheid te detecteren. De producten van RAE Systems worden in meer dan 120 landen gebruikt door veel van 's werelds belangrijkste corporaties en overheidsinstanties.

RAE Systems biedt een complete lijn met draadloze oplossingen, waaronder persoonlijke, handbediende, verplaatsbare en vaste instrumenten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk gebruiksscenario. Tot de toepassingen behoren onder andere persoonlijke, draagbare en vaste monitoring, maar ook gebiedsmonitoring op het gebied van energieopwekking, raffinage, industriële en milieuveiligheid, bescherming van openbare faciliteiten/evenementen en first responder-sectoren van de overheid.

RAE Systems, een bewezen technologieleider die zijn eigen sensortechnologie bezit en produceert, beschikt over meer dan 18 patenten voor chemische sensoren en heeft eigen foto-ionisatie-, draadloze en bestralingstechnologieën ontwikkeld. Door gebruik te maken van zowel gevestigde Amerikaanse als Chinese dochterondernemingen voor productie in combinatie met een wereldwijd verkoopkanaal en wereldwijde partners, biedt RAE Systems de hoogste mate van kwaliteit, waarde en tevredenheid aan haar klanten over de hele wereld.

MEER INFORMATIE OVER RAE SYSTEMS >

Neem contact op met RAE Systems

Europe, Middle East & Africa

Life Safety Distribution AG
Javastrasse 2
8604 Hegnau, Switzerland

Phone: +41 (0)44 943 4300
Fax: +41 (0)44 943 4398
Email: gasdetection@honeywell.com

Loopbaanmogelijkheden bij RAE Systems

Interesse in deelname aan het team RAE Systems?

LOOPBAANMOGELIJKHEDEN BEKIJKEN >